IKON Verso Cliq, Zo flexibel dat alles mogelijk wordt

versoqlic1

Intelligente elektronica zonder kabel.

VERSO met CLIQ biedt u totale flexibiliteit en blijvende veiligheid. De basis veiligheid van dit intelligente cilindersysteem wordt door de mechanische codering van de sleutel gerealiseerd. De elektronische programmering van de sleutel bepaalt de individuele autorisatierechten. De dataoverdracht tussen de sleutel en de cilinder geschiedt uiterst veilig en betrouwbaar op basis van een DES-codering.

Grenzeloos flexibel.
Verso is verkrijgbaar in elke bestaande cilinder uitvoering, van half, dubbel, tot knopcilinders, schakelcilinders, schroefcilinders, of zelfs hangsloten. Met VERSO kan een systeemoplossing op maat voor praktisch iedere situatie gerealiseerd worden. Voor kantoren, ziekenhuizen, fabrieken, luchthavens, of woningen kunt u met VERSO een compromisloze oplossing realiseren.

Eenvoudig uit te breiden en aan te passen.
Flexibiliteit en veiligheid krijgt u door de combinatie van mechanische- en elektronische coderingen in zowel de sleutel als de cilinder van uw CLIQ sluitsysteem. In uw nieuwe, op maat gemaakte systeem, is het aantal nieuwe combinaties vrijwel onbeperkt verkrijgbaar. En toch blijft elke sluiting volledig uniek.

Volledige controle over iedere sleutel.
Doordat iedere sleutel uniek is, kan de sleutel volledig gepersonaliseerd worden voor de gebruiker. Dit geeft een enorme flexibiliteit wanneer er op gebruikersniveau veranderingen plaats vinden zoals het wijzigen in de toegangsrechten van een individu. De veiligheid blijft gegarandeerd doordat u ten allen tijde voor verloren sleutels de toegangsrechten kunt wijzigen.

Geschikt voor huurders en medewerkers.
Als gebruiker heeft u nog slechts één sleutel nodig. U weet zelf welke cilinders u kunt bedienen. U weet dat uw sleutels niet illegaal gekopieerd kunnen worden. Zelfs niet wanneer u de sleutel voor langere tijd uit handen geeft. En wanneer u een sleutel verliest, is schade, met betrekking tot de veiligheid van het sluitsysteem, relatief gering.

Een intelligent sluitsysteem op maat.
U kunt uw sluitsysteem zo samenstellen dat het een afspiegeling wordt van uw bedrijf. Binnen een afdeling of een gebouw kunt u het systeem flexibel maken door te werken met CLIQ-cilinders binnen het mechanische sluitsysteem. Deze CLIQ-cilinders zijn uitgevoerd in hetzelfde IKON Profielsysteem VERSO M. Zo kunt u in de toekomst eenvoudig toegangsrechten tot kritische deuren wijzigen of uitbreiden.

Zonder kabel, zonder losse componenten.
Een cilinder en een sleutel. Dat is alles wat u normaal gesproken gebruikt. De stroom die voor de voeding van de intelligente elektronica nodig is, wordt gehaald uit een lithium-batterij die in de sleutel aanwezig is. Alle communicatie met betrekking tot identificatie verloopt via de sleutel. Dit betekent dat het eenvoudig is om aanpassingen in het systeem te realiseren zonder verandering aan de deuren en zonder bekabeling. Eventuele aanpassingen in het systeem kunnen van achter uw buro gerealiseerd worden. Dit is echt innovatie.

Van een groot gebouwencomplex tot en met een individueel hangslot.
Voor ieder gebouwencomplex kan een VERSO E (met CLIQ) Systeem op maat gemaakt worden zonder concessies te doen aan de flexibiliteit en veiligheid. Toch kan het systeem op elk gewenst moment aangepast worden aan bijvoorbeeld de gevolgen van een reorganisatie. Een systeem kan bestaan uit duizenden sleutels, halve europrofielcilinders, dubbele europrofielcilinders, knopcilinders, meubelcilinders en hangsloten.

Onze andere merken:

1 3 4