Raam- en deurtechniek

Timmerindustrie

Timmerman is de totaalleverancier voor de timmerindustrie!
Onze afdeling Raam- en deurtechniek is gespecialiseerd in hefschuif- en draaikiepsystemen, hang- en sluitwerk en profielen welke in de markt worden toegepast. Leveringen op maat en technische ondersteuning zijn daarbij belangrijke speerpunten.

Meer over DTS onderdorpels >>

25_org

Garage- en industriedeuren

In onze showroom tonen wij een uitgebreide collectie garage- en Industriedeuren.
Hierbij bieden wij een unieke gelegenheid voor een uitgebreide presentatie en demonstratie van onze modellen. Timmerman beschikt over een eigen montagedienst die de plaatsing van garage- en industriedeuren op maat verzorgt. Wij leveren onze garage- en industriedeuren aan: aannemerij, woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren, gemeenten, bedrijven en particulieren.

Meer over garage- en industriedeuren >>

Timmerman Garage- en Industriedeuren

Ventilatiesystemen en suskasten

Timmerman is, als partner van Aralco NVS, het adres voor mechanische en vraaggestuurde ventilatie. Alle roosters voldoen aan de hoogste ventilatienormen. Onze ventilatiesystemen en suskasten worden op maat gemaakt en zijn op locatie in te bouwen.

Ventielatietechniek van Timmerman, Aralco ventilatierooster uit voorraad op maat gemaakt. Junior 150 Desing en Classic, Multiair Design en Classic, Innovair en Flatair, www.timmerman-alkmaar.nl

Bezoek van onze showroom is uitsluitend op afspraak.
Verkoop van accessoires en onderdelen via onze winkel of webshop.