Bouwtechniek

IJzerwaren, hang- en sluitwerk, elektrische- en handgereedschappen, machines, ankerwerken (van prefab tot maatwerk), maar ook schoorstenen, dakvensters en toebehoren. Timmerman is dealer en leverancier van kwaliteitsmerken en -materialen. Wij beschikken over een ruim assortiment en grote voorraden. Elke bestelling wordt binnen 24 uur franco bezorgd.

Vanwege onze ruime kennis, ervaring en betrokkenheid, worden wij steeds vaker gevraagd bij projectteams die de bouw begeleiden. Zo wordt in direct overleg met de opdrachtgever en aannemer de procesplanning bepaald, de materiaalkeuze en de ’just in time-leveringen’ uitvoerig besproken. Hierbij fungeren de specialisten van Timmerman als adviseur die het gehele traject van dichtbij volgen en ondersteunen. Timmerman levert een complete productlijn, van aanbesteding tot de oplevering van projecten.

Specialist in hang- en sluitwerk.

Een van onze kernactiviteiten is levering van en advisering over hang- en sluitwerk. Deskundige medewerkers maken voor ieder object hoogwaardige sluitplannen, binnen het gestelde budget. Door de jaren heen zijn vele grote en kleine projecten gerealiseerd in de utiliteitsbouw, penitentiaire inrichtingen, ziekenhuizen, zorgcentra, grote woningbouwprojecten, scholen, woningen in de particuliere sector en kantoren. In onze schitterende showroom bieden wij een ruime keuze aan design deurbeslag, deurgrepen en accessoires.

bouwtechniek1

Bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bedrijfskleding was lange tijd vooral functioneel en niet modieus. Timmerman heeft zich toegelegd op bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen die functioneel en aantrekkelijk zijn. Ook kunnen wij kleding voorzien van uw logo en/of bedrijfsnaam. Van boven tot ondergoed bent u bij Timmerman aan het juiste adres!