Slim sleutelbeheer begint bij Timmerman!

Toegangstechniek

Door de nieuwe eisen die gesteld worden aan de beveiliging van ruimtes, flexibiliteit van werktijden en plaatsen en het beheer hiervan, worden traditionele sluitsystemen steeds vaker vervangen door programmeerbare oplossingen. Met onze afdeling toegangstechniek bieden wij oplossingen die passen bij de eisen en wensen van deze tijd. Timmerman maakt hierbij uitsluitend gebruik van de meest toonaangevende merken en systemen, zoals:
Winkhaus blueSmart, IKON Verso Cliq, Simons Voss, Nemef Radaris en Smartair.

Klik op het logo voor meer informatie per merk:

4 3 2 1

Implementatie begint bij de inventarisatie.

Elke vraag heeft zijn eigen antwoord, zo is niet ieder toegangscontrole systeem geschikt voor uw toepassing. Om een juiste keuze te maken moeten alle aspecten van een systeem bekeken worden in uw situatie en passen binnen de processen binnen uw organisatie.

Bij Timmerman toegangstechniek begint de implementatie daarom met een inventarisatie.

•    Wij luisteren naar uw wensen en kijken naar uw processen.
•    Adviseren op basis van wet en regelgeving en persoonlijke ervaring.
•    Maken een implementatieplan en voeren het indien gewenst voor u uit.
•    Nemen deel in projectgroepen.
•    Begeleiden en trainen van betrokken medewerkers.
•    Maken afspraken voor regulier onderhoud en in het geval van een calamiteit.

Zo creëren wij met u de oplossing vanuit een product, waar u zorgeloos van kunt genieten!

Wij blijven betrokken.

Timmerman maakt uitsluitend gebruik van topmerken. Dit bekent voor u dat de producten die wij adviseren voldoen aan de nieuwste ontwikkelingen en hoogste kwaliteitseisen.
Om optimaal te kunnen blijven genieten van uw investering bieden wij de mogelijkheid om het onderhoud bij u uit handen te nemen. Wij zorgen dat uw systeem altijd up-to-date is, zowel mechanisch, elektronisch, hardwarematig en softwarematig.

Voor organisaties die een toegangscontrolesysteem hebben of willen gaan toepassen, maar het beheer hiervan willen uitbesteden kunnen dit aan Timmerman Toegangstechniek toevertrouwen.

Daarnaast kunnen wij gelijk het overige hang- en sluitwerk nakijken op functionaliteit en onderhoud plegen indien dit noodzakelijk is.

Ook kunt u gebruik maken van onze storingsdienst (TSO) die dag en nacht beschikbaar is om te zorgen dat u niet voor een dichte deur komt te staan. Zo blijven wij betrokken en verlengen we de levensduur van uw toegangscontrole systeem.

Onze storingsdienst is te bereiken via www.tso-alkmaar.nl of telefonisch via 072 – 20 18 500.

ISO