Weer een sterk staaltje van GB

GB biedt een breed assortiment aan producten met een unieke conserveringsmethode die staal langdurig beschermt tegen corrosie. Deze Zink-Magnesium (ZM) conservering bestaat uit een laag zink gelegerd met 2 tot 3,5% aluminium en 2 tot 3% magnesium. GB verwerkt veelal ZM310 (zinklaagdikte van 310 g/m2) wat kan resulteren in een 10x betere bescherming tegen corrosie vergeleken met de standaard verzinkmethoden.

Een greep uit het magnesium assortiment:

KOZIJNSTELHOEKEN ZM


Verstelbare kozijn- / vloerverbinding bestaande uit een vloerhoek, een hoekanker en een set slotbouten. Door het afgestemde gatenpatroon kan de hoek na het stellen extra tegen afschuiving
gefixeerd worden.
Leverbaar als:
formaat A 95 x 210 / 175 (60 x 6 / 60 x 5) en
formaat XL 150 x 175 / 175 (70 x 4 / 60 x 5

PUISTEUNEN ZM


Puisteunen bieden een solide ondersteuning voor zware gevelvullende elementen of puiconstructies, direct op de funderingsbalk. Puisteunen worden doorgaans toegepast in een vochtige omgeving en worden daarom altijd uitgevoerd met een passende deklaag dikte van Zink-Magnesium voor een extra hoge corrosieweerstand. Leverbaar in diverse lengtematen van 200 t/m 500 mm.

XL-HOEKEN ZM


Hoekanker, extra versterkt door de zijrillen, met een veelzijdig (slob) gatenpatroon. Uitermate geschikt voor de verankering van zware kozijnen. Deze hoekankers worden geproduceerd uit sendzimir verzinkt staal of uit staal voorzien van een passende laagdikte Zink-Magnesium voor een extra hoge corrosieweerstand. Leverbaar in diverse maten.