NIEUW IN HET ASSORTIMENT: Ivana Koffersysteem 1

Stel uw eigen mobiele werkplaats samen met het modulaire koffersysteem 1. Let op! Modulair systeem 1 past niet op systeem 2!

SETS – Nu met gratis 500 Pro koffer!

– Kofferset systeem 1 trolley pro
De Trolley Pro heeft een inhoud van 50 liter. Hij is voorzien van duurzame connectors, telescoop handvat, 2 grote wielen en een metalen as. Wanneer de deksel geopend wordt, beweegt het telescoop handvat mee naar achteren en zorgt hiermee voor voldoende ruimte om de deksel open te laten staan. De Box 500 Pro is een sterke koffer van 14 liter. Stof- en waterdicht met sterke hefboomsluiting en voorzien van extra opbergruimte in de deksel.

– Kofferset systeem 1 trolley lang
De Trolley Lang heeft een inhoud van 50 liter, door zijn extra lengte is hij uitermate geschikt voor langer gereedschap. Hij is voorzien van duurzame connectors, telescoop handvat, 2 grote wielen en een metalen as. De Box 500 Pro is een sterke koffer van 14 liter. Stof- en waterdicht met sterke hefboomsluiting en voorzien van extra opbergruimte in de deksel.

LOSSE ONDERDELEN OM ZELF SAMEN TE STELLEN OF EEN SET UIT TE BREIDEN

– Koffersysteem 1 200 PRO
Koffer van 15,5 liter, kan tot wel 120 kg dragen, voor maximaal 50 kg aan inhoud. Stof- en waterdicht met sterke hefboomsluiting. Inclusief uitneembare opbergbakjes, en voorzien van extra opbergruimte in de deksel.

– Koffersysteem 1 350 PRO
Koffer van 38 liter, kan tot wel 120 kg dragen, voor maximaal 50 kg aan inhoud. Stof- en waterdicht met sterke hefboomsluiting en voorzien van extra opbergruimte in de deksel.

– Koffersysteem 1 450 PRO
Koffer van 52 liter, kan tot wel 120 kg dragen, voor maximaal 50 kg aan inhoud. Stof- en waterdicht met sterke hefboomsluiting en voorzien van extra opbergruimte in de deksel.

– Koffersysteem 1 TRANSPORT PLATFORM
Het transportplatform biedt de mogelijkheid tot het op wielen vervoeren van de koffers behorend bij koffersysteem 1. Het transport platform is voorzien van 2 bokwielen en 2 zwenkwielen, duurzame connectors en een metalen as.

– Koffersysteem 1 BOX PLUS
Opbergbox van 35 liter om los te gebruiken of tussen 2 koffers te plaatsen, kan tot wel 120 kg dragen, voor maximaal 50 kg aan inhoud.

ACCESSOIRES 

– Koffersysteem opbergvakjes 5-deling
De set bestaat uit 4 bakjes en 1 geperforeerde plaat. Door middel van deze plaat (34,5 x 2 x 38,5 cm l x b x h) kunnen de bakjes die niet in gebruik zijn in een koffer, aan de wand worden gehangen.

– Koffersysteem opbergvakjes 9-delig
De set bestaat uit 8 bakjes en 1 geperforeerde plaat. Door middel van deze plaat (34,5 x 2 x 38,5 cm l x b x h) kunnen de bakjes die niet in gebruik zijn in een koffer, aan de wand worden gehangen.

– Gereedschapsbak

Bekijk dit product via de webshop of kom langs in een van onze winkels.

* Deze aanbieding is geldig t/m 31 augustus 2019 en verscheen in het Ivana bulletin van juli/augustus.