Langzaamaan weer open

Timmerman-Almaar blijft ook in de huidige bijzondere situatie betrokken bij het milieu. Het eerste kwartaal van 2021 waren we min of meer beperkt geopend bedrijven die hun producten van Timmerman afnemen.

Nu de versoepelingen van de maatregelen doorzetten, krijgt Timmerman het steeds drukker. Deze versoepelingen brengen bovendien meer bewegingen tot stand van klanten en ons bedrijf.

Ook tijdens deze toenemende activiteiten proberen wij natuurlijk nog steeds onze doelstellingen tot het zoveel mogelijk reduceren van onze CO2 te realiseren.

De rest van dit jaar zal Timmerman nog meer dan afgelopen perioden deelnemen aan de online bijeenkomsten van NL CO2 neutraal. Dit levert leerzame momenten op en veelal bruikbare ideeën die door ons goed toe te passen zijn.

Wij hopen dat onze opdrachtgevers, partners en leveranciers ook zonder de huidige beperkingen blijven meewerken aan een blijvende CO2-reductie.

Tot slot hoopt ook Timmerman dat wij onze opdrachtgevers, partners, leveranciers en overige klanten zo spoedig mogelijk weer onder “ouderwets” normale omstandigheden van dienst mogen zijn.

Uiteraard wenst Timmerman u een goede gezondheid toe, nog éven volhouden!