DX kogelstiftpaumelles onderdeel van eerste gasloze nieuwbouwproject

Deze zomer zijn onder de noemer Plan Schagen 25 gloednieuwe gasloze appartementen opgeleverd aan de rand van het centrum van Schagen. Voor de woningen is gekozen voor een tijdloze klassieke architectuur, zodat ze mooi passen bij het straatbeeld van het historische stadscentrum. Voor de afwerking binnenshuis werd door Bouwburo Tauber uit Oudkarspel in samenwerking met Timmerman Alkmaar gezocht naar een mooie oplossing met een stukje exclusiviteit, wat resulteerde in het gebruik van de DX Kogelstiftpaumelle.

Duurzaamheid en toekomst

De woningen zijn gerealiseerd met het oog op de toekomst en waarborgen duurzaamheid en toekomst. Plan Laan is het eerste project in Schagen dat gasloos wordt gebouwd. De ramen en deuren zijn goed geïsoleerd, zodat bewoners, ondanks de centrale locatie, geen last hebben van het omgevingsgeluid. Voor een modieuze afwerking van deze ramen en deuren is gezocht naar bijpassende deurscharnieren, waarbij Timmerman Alkmaar werd ingeschakeld.

‘De DX kogelstiftpaumelles passen goed in het totaalplaatje. Ze bieden de nieuwe bewoner een stukje exclusiviteit en de keuze uit twee varianten: Zwart gelakt of geborsteld RVS. Bovendien is de prijs en kwaliteitsverhouding van deze paumelles erg goed.’ aldus Marcel van Timmerman Alkmaar.

DX RVS kogelstiftpaumelle

De RVS kogelstiftpaumelle van Dulimex is uniek in zijn soort. In 2018 is deze kogelstiftpaumelle uitgeroepen tot meest innovatieve PKVW product. De knoop van het scharnierblad is aan de boven- en onderkant volledig afgesloten waardoor deze paumelle, ondanks dat hij geen dievenpen heeft, toch over het SKG*** beschikt. Esthetisch gezien past deze paumelle door zijn strakke vormgeving ideaal in het moderne karakter van nieuwbouwwoningen. Het scharnier is zowel leverbaar in geborsteld RVS als zwart gelakt RVS.

Meer weten over de DX Kogelstiftpaumelle? Kom eens langs in een van onze filialen in Alkmaar of Haarlem of neem contact met ons op.