Vacature: Commercieel Medewerker Buitendienst, afd. Bouw (1fte)

Timmerman’s IJzerhandel zoekt

Commercieel Medewerker Buitendienst, afdeling Bouw (1fte)
Ben jij op zoek naar een uitdagende veelzijdige commerciële functie en heb jij hart voor de wereld van de bouwtechniek? Dán komen wij graag met jou in contact!

Wat ga je doen als commercieel medewerker buitendienst?
Als commercieel medewerker buitendienst zet jij je dagelijks in om bestaande klantrelaties verder uit te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken. Je denkt mee met de klant om tot de beste oplossing te komen en met jouw kennis van onze producten geef jij het beste advies en probeer je als totaalleverancier de klant te ontzorgen.
Je bent in deze afwisselende functie samen met je collega’s van de binnendienst ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling. Denk hierbij aan het maken en opvolgen van offertes, projectbegeleiding en aftersales.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en afwisselende functie binnen een open en informele bedrijfscultuur bij een groeiend familiebedrijf. Je krijgt veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je gaat samenwerken met een leuke groep collega’s. Wij bieden een marktconform salaris dat past bij je kennis en ervaring. Wij hanteren goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en volgen hierin de CAO WTG.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een collega die:

– MBO+ werk- en denkniveau heeft;
– Werkervaring heeft binnen onze branche en met het gebruik of de verkoop van onze producten zoals ijzerwaren, hang- & sluitwerk, bevestigingstechnieken en gereedschappen;
– Commercieel gedreven, communicatief sterk en representatief is;
– Over goede onderhandelings- en gesprekstechnieken beschikt;
– Administratief goed onderlegd is;
– In het bezit is van rijbewijs B.

Wie zijn wij?
Timmerman’s IJzerhandel is al sinds 1940 een toonaangevende technische groothandel voor de bouw en industrie. Onder inmiddels de derde generatie Timmerman heeft ons bedrijf een prominente plaats in de markt verworven. Wij bieden een breed assortiment, snelle en persoonlijke service en daarnaast beschikken onze medewerkers over de juiste kennis en vaardigheden.

Met onze ervaren medewerkers, ons specialistisch gereedschap en advies op locatie is het onze missie om keer op keer perfectie te leveren.

Interesse?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan snel! Stuur je motivatiebrief inclusief Curriculum Vitae via email naar p.kamp@timmerman-alkmaar.nl t.a.v. Petra Kamp. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Steven Timmerman via 072-5118611.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.