Nieuw! | S² CET-38 contra-espagnolet

Een nieuwe, stijlvolle en SKG*** sluitoplossing voor dubbele deuren

S² heeft haar assortiment contraespagnoletten uitgebreid met een compleet nieuwe en stijlvolle sluitlijst. Naast een verfijnd design en een zware inbraakwerendheid (SKG***), blinkt de nieuwe sluitlijst met name uit op het gebied van gebruiksvriendelijkheid waarbij zowel aan de verwerker als de eindgebruiker is gedacht!

Frees gemak
De nieuwe espagnolet is zo ontworpen dat er nog maar één smalle uitsparing gefreesd hoeft te worden. Bovendien is de sluitlijst eenvoudig in te korten tot elke gewenste hoogte. Montage van de sluitlijst wordt zo niet alleen gemakkelijker, maar de verwerker wint daarmee ook nog eens veel tijd.

Eenvoudige bediening
Bij de ontwikkeling is ook gedacht aan de eindgebruiker. De sluitlijst kan met één enkele handeling zowel in de onder- als bovendorpel worden vergrendeld of geopend. Daarbij is vooral gekeken naar het bedieningsgemak van de hendel. Deze is gemakkelijk vast te pakken en heeft een zeer soepele en lichte werking.

Alle voordelen op een rij
– Eenvoudig in te korten tot elke gewenste hoogte
– Op drie sluitpunten nastelbaar
– SKG*** gecertificeerd
– Geschikt voor IBW2 en IBW3 toepassingen
– Leverbaar voor deurhoogtes 2010-2300 en 2230-2600
– Geschikt voor links- en rechtsdraaiende deuren
– Aluminium met geanodiseerde afwerking (F1)
– Geschikt voor verwerking in houten deuren
– Uitstekend geschikt in combinatie met onze S² cilinder- en krukbediende meerpuntsvergrendelingen

Sluitplaten en sluitpotten
De espagnolet kan in combinatie met verschillende sluitplaten en sluitpotten worden gemonteerd. Daarmee past deze espagnolet in iedere onderdorpel.

Download hier de brochure.